Menu

Meta

Meddelelser fra bestyrelsen

Meddelelser fra bestyrelsen

Marinehistorisk Selskab har på opfordring fået fremstillet manchetknapper, slipsenåle og reversnåle med selskabets logo. Interesserede kan købe disse ved henvendelse til:

Torben Martinsen
Ejbyholm 20, 2600 Glostrup
Email: torben.martinsen@gmail.com
Tlf.: 4227 2794

Priserne er eksl. forsendelse:

Reversnål 40 KR.
Manchetknapper 60 kr.
Slipsenål 60 kr.
Gaveæske 50 kr.
Gaveæskesæt 210 kr.

Generalforsamling. På grund af Covid-19 pandemien måtte bestyrelsen acceptere at årets ordinære Generalforsamling i Ubåden ikke som annonceret kunne afholdes den 14. april 2021. Generalforsamlingen sammen med Lars Jordts foredrag ”Danske skibe til alverdens flåder” udsættes derfor til onsdag den 16. juni 2021.

Sommerudflugt. Bestyrelsen måtte – ligeledes på grund af Covid-19 pandemien – udsætte sommerudflugten 2020 til Karlskrona til dagene 2-3 september 2021. Tilmelding til denne sommerudflugt er stadig mulig her på hjemmesiden under “NemTilmeld”. Sidste frist for tilmelding er den 1. juli 2021.

Lysbilledforedrag. Tom Wismann har produceret et seværdigt lysbilledforedrag ”DANNEBROG – kongeskib i 80 år, 1932-2012”. Hør historien om skibet der stadig er fuldt operativt og pløjer bølgen blå langs såvel de danske kyster som i nogle af verdens mest rå og vanskelige farvande omkring Færøerne og Grønland.
Der trækkes i foredraget også en linje tilbage til nogle tidligere kongeskibe blandt andet hjuldamperen DANNEBROG (1880-1934), og som historiens vingesus benyttes en del af inventaret fra hjuldamperen den dag i dag ombord i den nuværende DANNEBROG. Kom med ombord og se og hør historien om det fantastiske skib, der også betegnes som Flådens skib nr. 1.
Foredraget bliver tilgængeligt under menuen ”Online Foredrag” i hjemmesidens venstre margen.

Danske myndigheders regler for forsamlinger m.v. undergår løbende forandringer og gælder naturligvis også antallet af deltagere til foredragsaftenerne i Ubåden. Hold derfor øje med hjemmesiden her, hvor vi selvfølgelig ajourfører vore regler i tråd med danske myndigheders opdateringer og ændringer.
Husk altså at
1: se på hjemmesiden inden et foredrag for at se om det bliver afholdt,
2: se på hjemmesiden om nye foredrag afholdes inden næste nummer af Marinehistorisk Tidsskrift udkommer.